HERINSCHRIJVEN

Welkom terug bij AKABE 't Rakkersnest Gistel.

Om ook dit jaar terug een volwaardig lid te zijn moet je enkele eenvoudige stappen doorlopen.

Deze stappen zijn enkel voor leden die al lid waren vorig jaar, ben je nog geen lid van onze jeugdbeweging ga dan naar het tabblad LID WORDEN.

STAP 1: Lidgeld betalen

Het lidgeld bedraagt €50 voor het eerste kind, €45 voor het tweede kind van hetzelfde gezin. Dit bedrag kan gestort worden op BE14 7380 0420 6283 met als mededeling: 'NAAM RAKKER' + Lidgeld 2021-2022. We vragen om dit tijdig te betalen zodat het lid verzekerd is tijdens de activiteiten. Leden die niet betaald hebben mogen niet deelnemen aan de activiteiten.

Scouts is er voor iedereen, we willen dan ook elk kind de kans geven om lid te worden van scouting. Voor wie het financieel wat moeilijker is, bestaat het verminderd lidgeld. Indien u hiervan gebruik wilt maken kan je de groepsleiding (Mirdynn & Lindsay) aanspreken.

STAP 2: Individuele steekkaart invullen

Via je lidnummer kan je inloggen op de site van de GroepsAdministratie (https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/). Op deze site kan je je individuele steekkaart invullen en je persoonlijke gegevens wijzigen. De individuele steekkaart bevat de gegevens van elk actief scoutslid. Deze informatie draagt bij aan een veilige en persoonlijke begeleiding van alle leden en wordt vertrouwelijk behandeld door de leidingsploeg. Vergeet niet om op het einde de steekkaart op te slaan! Indien je hier niet op klikt weten wij niet of de gegevens up-to-date zijn.

Ben je je lidnummer vergeten? Geen nood! Stuur je GroepsAdministrator een mailtje (laetitia.carels@gmail.com) of vraag er eens naar op een activiteit.

STAP 3: Plezier maken

Heb je al deze stappen succesvol doorlopen? Super! Dan is dit de laatste stap: op zaterdagen van 14u tot 17u keiveel plezier maken. Tot dan!

Heb je nog vragen? Dan helpen we je graag voor of na de activiteit op zaterdag of via mail: groepsleiding@rakkersnestgistel.be.