Nieuws

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert AKABE 't Rakkersnest ook dit jaar weer zijn ribbetjesfestijn waar je kan genieten van een aperitief, ribben à volonté en een dessert.

Wie zijn we?

't Rakkersnest in Gistel is een scoutsgroep voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een beperking.

Waar en wanneer?

't Rakkersnest wordt 25 jaar en dit gaan we uitgebreid vieren op onze opendeurdag!

Na al dat smullen tijdens de voorbije feestdagen is het weer tijd voor wat sport. Misschien ook jouw goed voornemen voor 2019? Zet dan alvast je stapschoenen klaar, want op zondag 10 februari kan je weer wandelen met 't Rakkersnest.

Heyhaihoi, op zondag 28 oktober 2018 is het weer ons jaarlijks ribbetjesfestijn (het grootste evenement t.v.v. onze akabe scouts 't Rakkersnest uit Gistel) in zaal Zomerloos.

Akabe 't Rakkersnest te Gistel is een scouts voor kinderen en jongvolwassenen met een beperking. Deze beperking is geen drempel maar maakt ons juist uniek!

Op zaterdag 17 maart aanstaande trekken onze stoere rakkers van Akabe 't Rakkersnest er op uit, richting Sportoase Knokke, ze mogen alvast de waterrat in zich naar boven halen. Het wordt weerom een spetter(ende) activiteit!!

Het knispert, het tintelt, het sprankelt. Maak er zelf iets moois van! Wij wensen jullie allen een warm en vredevol kerstfeest toe en zien jullie graag terug op zaterdag 13 januari 2018.

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn opnieuw in het land. Afgelopen zaterdag zijn ze met de stoomboot gearriveerd in Antwerpen, maar op zaterdag 2 december maken ze het Rakkersnest onveilig. Allee, onveilig?

Het is weer zover! Ons jaarlijks Ribbetjesfestijn is weer op komst.