Welkom bij AKABE 't Rakkersnest Gistel.

Voor je een volwaardig lid kan worden bij onze jeugdbeweging moet je enkele eenvoudige stappen doorlopen.

Deze stappen zijn enkel voor nieuwe leden, ben je al lid van onze jeugdbeweging ga dan naar het tabblad HERINSCHRIJVEN.

STAP 1: Forumulier invullen

Onderaan deze pagina vind u een invulformulier. U vult alle gegevens in en klikt op lid worden.

STAP 2: Lidgeld betalen

Het lidgeld bedraagt €50 voor het eerste kind, €45 voor het tweede kind van hetzelfde gezin. Dit bedrag kan gestort worden op BE14 7380 0420 6283. We vragen om dit tijdig te betalen zodat het lid verzekerd is tijdens de activiteiten. Leden die niet betaald hebben mogen niet deelnemen aan de activiteiten.

Scouts is er voor iedereen, we willen dan ook elk kind de kans geven om lid te worden van scouting. Voor wie het financieel wat moeilijker is, bestaat het verminderd lidgeld. Je betaalt dan 10 euro lidgeld (en mogelijk een extra bijdrage voor de groep zelf). Indien u hiervan gebruik wilt maken vinkt u het hokje in het invulformulier aan.

STAP 3: Individuele steekkaart invullen

Houd je e-mails in de gaten want je zult een e-mail ontvangen van de groepsadministrator met daarin de vraag om je individuele steekkaart in te vullen.

Via je lidnummer kan je inloggen op de site van de GroepsAdministratie (https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/). Op deze site kan je je individuele steekkaart invullen en je persoonlijke gegevens wijzigen. De individuele steekkaart bevat de gegevens van elk actief scoutslid. Deze informatie draagt bij aan een veilige en persoonlijke begeleiding van alle leden en wordt vertrouwelijk behandeld door de leidingsploeg.

STAP 4: Plezier maken

Heb je al deze stappen succesvol doorlopen? Super! Dan is dit de laatste stap: op zaterdagen van 14u tot 17u keiveel plezier maken. Tot dan!

Ondervindt je problemen bij een bepaalde stap? Geen nood! We helpen je graag voor of na de activiteit op zaterdag of via mail: groepsleiding@rakkersnestgistel.be